Haber

Hatay’da 700 aileye daha fidan desteği

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Lütfü Savaş, Belen’deki çiftçi dostlarını ziyaret ederek “Çiftçiye Destek Toprağa Nefes” isimli kırsal kalkınma projesi kapsamında alıç, sumak, badem, ceviz fidanı ve buğday tohumu yardımında bulundu.

Kırsal Kalkınma Projesi kapsamında çiftçi dostlarına desteğini sürdüren Önder Savaş, Hatay’da tarımın gelişmesi ve üreticinin rahatı için tohum ve fidan desteğinin devam edeceğini ve her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirtti. yapımcılar.

“ÇİFTÇİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Beldenin kırsal kesimindeki 5 mahalleyi ziyaret eden Savaş, vatandaşların doğal beslenmesine destek olmak ve üretime katkı sağlamak için çiftçilerin yanında olduğunu belirterek, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin bütçelerine destek olmak ve üretime katkı sağlamak amacıyla sizlerin hizmetindeyiz.” Projenin 700 aileye daha katkı sağladığını vurgulayan Savaş, “Yükü hafif ama fiyatı ağır olan fidanlar köylerimize hayırlı olsun. Amacımız kırsaldaki vatandaşlarımızın bu ürünler sayesinde kendi kendilerine yetebilmelerini ve geçimlerini karşılayabilmelerini sağlamaktır. “Ürün üretmeye başladıkça çiftçilerimiz de para kazanmaya başlayacak, hepsine hayırlı olsun” dedi.

Fidan ve tohum desteği alan vatandaşlar, çiftçilere verilen destekten dolayı başta Lider Savaş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu